Våra referenser

You Öster Mälarstrand Hudvård

Erbjuder resultatinriktad hudvård, kroppsvård och massage. Har auktoriserad och certifierad kunskap och ett stort engagemang för sina kunder. Med hjälp av bevisat effektiva produkter från Exuviance och de bästa behandlingsteknikerna coachas Du till det resultat Du vill ha.
www.youostermalarstrand.se

Tradgårdsservice Strang

Trädgårdsservice Strang erbjuder trädgårdsskötsel, förvaltning och regelbunden skötsel av både privata egendomar och av allmänna parker. Våra trädgårdsanläggare har lång erfarenhet och vi finns i Västerås.
www.tradgardsservicestrang.se

Syrianska IF

Syrianska IF är en klubb med en lång och anrik historia. För närmare 40 år sedan så startades klubben av ett kompisgäng som ville spela fotboll lite då och då. Fram till idag har klubben utvecklats enormt och Syrianska IF är numera en av länets mest framgångsrika och högst rankade föreningar.
www.syrianskaif.com

GhanaTravel

Med oss på Ghana Travel AB har du möjlighet att resa som volontär till Ghana. Att bo och leva som volontär är både spännande och utvecklande, samtidigt som du bidrar till att skapa bättre förutsättningar för människorna inom ditt projekt. 
www.ghanatravel.se

Stabia

Vår personal är engagerade inom lokalvård och Vi delar med oss av vår breda kunskap i vår butik på Myrangatan 4 i Enköping. Vårt arbete skapar glädje på arbetsplatser genom att glädjen och prestationen ofta ökar när det är rent och välstädat. Människor mår bra helt enkelt.
www.stabiaab.se

Idrottsförlaget

Ett bok- och konstförlag specialiserat på utgivningar främst inom sportens värld. Idrottsförlaget är branschens snabbast växande företag. Företagsledningen har närmare 20 års erfarenhet i branschen. Företaget har sitt huvudkontor i Västerås och har  nio anställda. 
www.idrottsforlaget.se

Tau Beräkning

Utför tekniska beräkningar för att garantera produkters säkerhet och kvalitet, förkorta utvecklingstider samt komplettera provning. Vi har lång erfarenhet att arbeta med beräkning och simulering inom hållfasthet (FEM) och strömning (CFD).
www.tauberakning.se

Hot Plate

När du serverar varm mat på varma tallrikar smakar maten så mycket godare längre. Med hjälp av Hot Plate tallriksvärmare värmer du snabbt och energisnålt dina tallrikar i mikrovågsugnen.
www.hotplate.se

Innovationsslussen

Innovationsslussen är ett samarbete mellan Landstinget Västmanland och Almi Mälardalen AB. Vi finns till för att hjälpa personal inom landstinget att utveckla sina idéer. 
www.isvo.se

GA Tours

Vi arrangerar gruppresor till ett flertal städer i Turkiet från tio personer och uppåt.GA Tours är specialiserade på träningsläger inom ett flertal idrotter. Vi har även bra företagsresor, weekendresor och klassresor att erbjuda.som hanterar mer och lite till. Ekonomi, budget, lager mm. 
www.gatours.se

Amanda Software

Ett affärssystem som hanterar mer och lite till. Ekonomi, budget, lager mm. 
www.amandasoftware.com

BuildTeam

Buildteam är ett helägt dotterbolag till Helpman, ett specialistbolag inom byggbemanning. I Buildteam arbetar vi med juniora profiler samt personer som har erfarenhet men ett annat modersmål än svenska.
www.buildteam.se

Travel Team

Oavsett om du behöver hjälp med att arrangera ett möte på hemmaplan eller en konferensresa längre bort i världen är Travel Team rätt kontakt.
www.travelteam.se
 

Bytgolv.se

Kvalitetsgolv som håller att gå på länge. Vi har handlat med golv i butik i över 20 år och deltagit på en mängd Hem & villa mässor genom åren. Vad vi har märkt är att bra golv och ett brett urval av kulörer är inte lätt att hitta.
www.bytgolv.se

THUAB

Föreläsningar och Goda råd inom Företags-/Affärsutveckling , Ledarskap, Företagsvärdering och Generationsskiften
De egentliga byggstenarna bakom alla vackra och trendiga "modeller"
www.thuab.se

Kungsporten

Vi är ett familjeägt fastighetsbolag med säte i Västerås. Vi hyr ut bostäder och lokaler på bästa läge i Västerås, Köping och Stockholm.
www.kungsporten.se

ScandInvent

Är baserat i Sverige och är en internationellt erkänd tillverkare av kompakta, smarta och prisvärda maskiner för stentillverkning av tex gravstenar, handfat och diskbänkar.
www.scandinvent.se

Academic Resource

Bemanningsföretag för akademiker med erfarenhet. Hyr eller rekrytera en akademiker med erfarenhet till ett rimligt pris.
www.academicresource.se

VG Turbo

Levererar produkter och tjänster för industri och kraftproducenter. Vi utför service och retrofit på luftkylda turbogeneratorer och magnetiseringsutrustningar.
www.vgturbo.se

Tullinge Torg

En av Sveriges första tredimensionella fastigheter där affärslokalerna och hyreslägenheterna utgör två olika fastigheter i samma byggnad.
www.tullingetorg.se

Helpman

Vår uppgift är att bidra till att säkerställa efterfrågan av personal inom bygg- och installationsbranschen i tillväxtområden. Öka kontaktnätet och tryggheten för de personer som vill arbeta på annan ort.
www.helpman.se

Skolfotoweb

Det nya web-systemet. Föräldrarna får ett SMS med en personlig kod som dom kan logga in med. Där kan kunden se bilderna på sitt barn och därifrån beställa.
www.skolfotoweb.se

Hotell Västerås

Mitt i Västerås city ligger Hotell Västerås. Som gäst hos oss har du nära till allt – såväl näringslivet som nöjeslivet finns precis utanför dörren. ...
www.hotellvasteras.se

Företagsaktiviteter

Samlar alla företagsaktiviteter på ett och samma ställe och skapar en ”win win” situation för både arrangörer och besökare.
www.foretagsaktiviteter.com

SheWorkerWear

Kläderna vänder sig till den moderna kvinnan som söker funktionella arbetskläder av hög kvalitet, snygg design och mycket god passform.
www.sheworkerwear.se

Eldstadsspecialisten

Väljer bygger och murar alla typer av eldstäder. Det är kunden som sätter gränserna kom med förslag så ritar vi en skiss på spisen eller vad ni vill ha, sedan bokar vi in ett kundbesök.
www.kaminer-kakelugnar.se

Wissings

Vi är en fullsortimentsbutik inom guldsmedshandeln. Vår styrka är bl.a. att vi har en egen guldsmed som har ett unikt kunnande efter 35 år i branschen.
www.wissings.se

EA GRUPPEN

Service att lita på sedan 1948. Erbjuder försäljning, installation, service och underhåll av Pumpar, värmeutrustningar och tvättstugeutrustningar.
www.eagruppen.se

Kompetensbanken

Kompetensbanken är kompetensdatabas som marknadsför medlemmar i Winnet Västmanlands kompetenser.
www.kompetensbank.avance.nu

Västerås Ampere AB

I 40 år har vi hjälpt människor att hitta rätt lampor. Belysning står i fokus för vår verksamhet och vi är idag en av de främsta belysnings- och ljussättare i Mälardalen.
www.ampere-elkedjan.se

Bibedo

Bibedo har fått sitt namn av de båda latinska orden bibo, som betyder dricka, och edo som betyder äta. Eftersom vi arbetar med mat i flytande form, tycker vi att Bibedo är en passande kombination.
www.bibedo.se

Paint by numbers

Måla tavlor efter nummer kommer ursprungligen från USA och utvecklades under 1950-talet. Paint by numberstavlor fick alla med liten eller ingen kunskap att kunna måla sina egna mästerverk.
www.paint-by-numbers.se
 

Bytagolv.se

Hemsida/webbshop med trägolv i Furu, Ek, Ask & Lärk med flera träslag. Både som masssiva och parkettgolv. Även andra golvmaterial som heltäckande mattor, linoleum och våtrumsmattor.
www.bytagolv.se

Altira AB

Ett fastighetsbolag med huvudsakligt fokus på kommersiella fastighetsaffärer och har varit en drivande part i ett 70-tal fastighetstransaktioner sedan starten 2003.
www.altira.se

Massageterapeuterna

Erbjuder företag och enskilda personer kompletta friskvårdslösningar för massage, träning, gym, kost- & livsstilsrådgivning, SPA & relax, kurser & utbildningar och konferenslokaler.
www.massageterapeuterna.se

Skorstenstätaren

Vi har genom åren byggt upp en gedigen erfarenhet inom brasvärme och rökgasteknik. Vår erfarenhet berör bl.a. skorstenar , industri skorstenar , ventilation, brasvärme & murning.
www.skorstenstataren.se

Leader Västra Mälardalen

Ett samverkanprojet som omfattar Örebro, Lindesberg, Arboga och Köpings kommuner. Som syftar till att förbättra förutsättningarna för boende och verkande på landsbygden mm.
www.leadervastramalardalen.se

Leader Norra Mälarstranden

Leader syftar till att fånga upp och förverkliga gräsrötternas idéer om hur den egna bygden ska utvecklas.
www.leadernorramalarstranden.se

Klädvalet

Klädvalet har ett brett sortiment av snygga funktionella kläder med smarta lösningar. Specialdesignade kläder för människor med funktionsnedsättningar
www.kladvalet.se

MalmGården

Vi erbjuder en portfolio av produkter - från analyser till implementationer – som alla leder till effektiviseringar, bättre kontroll och kostnadssänkningar.
www.malmgarden.se

Aroskooperativet

En sammanslutning av brukare som gemensamt verkar för att skapa en bra assistans för medlemmarna.
www.aroskooperativet.se

EFM Sveriges studentbostäder

Centralt belägna lägenheter, fräscha och möblerade för dig som studerar..
studentbostader.efmsverige.se

Peprint

Trycksaksproduktion från start till mål. Ett företag med betoning på rådgivning och personlig service.. Vi levererar kvalitet åt flera stora förlag i Skandinavien och Litopat är också en certifierad leverantör åt IKEA.
www.peprint.se

Fors Fastigheter

Fors Fastigeter är ett familjeföretag som förvaltar fastigheter i Stockholm och Vaxholm.
www.forsfastigheter.se

Skästa Hage

Bo på landet nära staden – från Erikslund till ditt paradis på landet på bara fem minuter. En helt unik miljö där någon av de 37 villor som ska byggas snart kan bli din nya adress.
www.skastahage.se

BÅTLJUSET nordic

Utvecklar och marknadsför belysning för skyltar i nockströmställare, tryckknappar typ Kraus & Naimer och andra reglage för fartyg, fordon och maskiner sedan år 2003.
www.batljusetnordic.se

Kulturmiljö i Västmanlands län

Har som syfte att rädda länets kulturmiljöer. I  länet  finns ett rikt utbud av kulturhistoriskt viktiga byggnader och miljöer.
www.kulturmiljo.se

 

 
 • 2015.12.01
  Touchskärmslösning i fint sällskap
  Bredvid "Wall of Fame" på Aros Congress Center ihop med bland annat Nobelpristagare och Eurovison vinnare står vår senaste Touchlösning.

 • 2015.08.28
  VMU och Västerås & c/o väljer MyDisplay
  Vi levererar skärmar, skyltar och systemlösning för att hantera skärmar och touch-funktioner.

 • 2015.08.05
  Bra start på digitala skyltar
  Vi fortsätter leverera digitala skyltar till skolor i Västerås kommun. Nu 10 paketlösningar redo att monteras.

 • 2015.03.10
  Dotware levererar avancerat projektorsystem till teatern
  Systemet projicerar 27 kvadrat meter på 2,5 meters avstånd med en ljusstyrka på hela 8000 Ansi Lumens.

 • 2015.01.10
  Ny kund för tjänsten nyhetsbrevsutskick
  I hård konkurrens med stora aktörer föll valet på Dotware. Vi levererar förhöjd läsbarhet med vårt nyhetsbrevsprogram. Inga röda kryss.

 
 
billiga tory burch skor
tory burch online
tory burch Outlet
tory burch Pris
tory burch Sale
tory burch skor
tory burchs online
tory burch sverige
tory burch sweden
köpa tory burch skor sverige
tory burch Billig
tory burch online Outlet
tory burch online Sale
tory burch online Shop
tory burch online Store
tory burch Outlet online
tory burch Outlet Sale
tory burch Outlet sverige
tory burch Sale online
tory burch Sale Outlet
tory burch Shoe Outlet
tory burch Shoes online
tory burch Shoes Shop online
tory burch Shop online
tory burch boots
tory burch sneakers sale
tory burch zalando
tory burch heels
tory burch wedge sneakers
tory burch shoes
tory burch pronunciation
tory burch skor Kopior
tory burch skor Man
tory burch skor online
tory burch skor Pris
tory burch skor Stockholm
tory burchs Pris
tory burchs Shoes Outlet
tory burch Stockholm
tory burch Stockholm Butik
tory burch Stovlar
online tory burch
Outlet tory burch
Shop tory burch online
Shop tory burch Shoes online
skor tory burch
tory burch black
tory burch pump
tory burch flats
tory burch flats sandals
tory burch flats sale
tory burch flats polyvore
tory burch flats store
tory burch sandals
tory burch sandals flat
tory burch sandals with gold chain
tory burch sandals black
tory burch mary jane
tory burch campari patent mary jane
tory burch heels price
tory burch heels ebay
tory burch heels sale
tory burch wedding shoes
tory burch wedding shoes white
tory burch fashion
tory burch fashion show
tory burch fashion week
tory burch fashion designer
tory burch skohorn
tory burch sample sale
tory burch skor store
tory burch blue shoes
tory burch sandals chaos
tory burch skor outlet
tory burch skor rea
tory burch shoes sale online
tory burch skor sverige
tory burch skor billigt
tory burch skor storlek
tory burch ballerina skor
tory burch stövlar
tory burch sneakers
tory burch shoes ebay
tory burch väska
tory burch ballerina sverige
tory burch ballerina billigt
tory burch ballerina pris
tory burch ballerina flats sale
tory burch ballerina nk
tory burch ballerina storlek
tory burch ballerina jackie
tory burch väska sverige
tory burch väska online
tory burch väska jackie
tory burch väska svart
tory burch väska robinson
marc jacobs väska
tory burch väska blogg
tory burch ballerina online sverige
tory burch butik stockholm
tory burch ballerina stockholm