Digitala trapphustavlor för fastigheter och entréer

Trapphustavlor ett digitalt skyltsystem för er fastighet.

Vår trapphustavla med inbyggt mobilt bredband kräver bara ett eluttag för att kunna kopplas upp och redigeras från valfri dator. Med MyDisplay CMS går uppdateringen som en dans.

Behöver ni en digital tvättstugebokning via app,webb, eller platta? -Vi erbjuder det med.

 

Digital trapphustavla för 8.885kr/st. 

Vår specialbyggda och stryktåliga skärm har inbyggt 4G modem och kräver endast att anslutas till ett väggutag för att starta och koppla upp sig mot internet.  Via valfri webbläsare ändrar du enkelt innehållet i MyDisplay CMS. Väggfästet till skärmen låser man med hänglås. Licens inkl support 145kr/st och månad. Vid fem eller flera 116kr/st och månad. Nedan är ett exempel på hur det kan se ut. Mer information finns i denna PDF Klicka här> 

*Alla priser exkl.moms och frakt

Boka tvättid enkelt och prisvärt 

Tre enkla steg från att komma igång

Steg 1
För att bygga er förening/fastighet så behöver vi era lägenhetsnummer, tiderna i tvättstugan samt föreningens/fastighetens namn.

Steg 2
När vi fått era uppgifter och ni är upplagda i systemet så återkommer vi för att bestämma en dag för monteringen av bokningsdisplayen.

Steg 3
Vi monterar bokningsdisplayen och överlämnar färdiga informationsblad som ni delar ut till respektive lägenhet inför dagen D.

Vill du veta mer tveka inte att kontakta oss