webbutveckling ett urval av program

Exempel på webbutveckling

Quizport studio 1998

Ett webbverktyg för att skapa online frågor i självrättande prov. Kund Miroi i-learning som använde systemet under tre år innan det blev bistrare tider. Elever över hela Sverige loggade in och gjorde proven som sedan sparades och betygsattes automatiskt. Lärarna kunde själva skapa frågorna som användes i proven. Frågorna var allt ifrån kryssfrågor, drag n drop, till öppna textfrågor. 

Dotware webmotor CMS 2002

Utveckling av ett eget CMS för att hantera webbsidor på internet som över 100 företagshemsidor använt. I systemet kan man skapa sidor, webshop, skicka nyhetsbrev, göra jobbannonser, hantera kunder mm.

Skolfotoweb.se 2012

Utvecklade en webbshop för Lindkvist fotolab vars kunder är skolfotografer över hela landet. Webshoppen läste in en fotografs Excel lista med bildfilsnummer och gjorde sedan en webshop till varje unikt barn. När bilderna var inlästa i webshopen gick ett SMS ut till föräldrarna med ett lösenord för att kunna se och beställa olika fotopaket. När fotolabbet kom på morgonen så kunde dom sedan hämta hem alla ordrar och deras printrar startade automatiskt utskrifterna av beställningarna. Underlag för fakturering gjordes också och integrerades med deras bokföringssystem. Över hundratusen användare har skapats. Även kungahuset har haft barn sina bilder med.

UniNox 2013

Ett fraktsystem för en leverantör till tandläkare som automatgenererar fraktsedlar från beställningar i FortNox till Unifaun. Dessa kunde sedan skrivas ut på skrivare och DHL kom och hämtade paketen för leverans till kund.

Epiroc 2014

Utveckling av ett par olika konfiguratorer som gör att säljare kan ta en konkurrents borrigg och få ut motsvarande utrustning som Epiroc kan erbjuda i stället. Konfiguratorn utgår från ett förvalt antal parametrar och utifrån det genereras motsvarande lösning.

MyDisplay molntjänst för att hantera information på digitala skärmar i publika miljöer. 2014

En rad olika integrationer har utvecklats för att utbyta information mellan system för att visas på skärmar. Här kan nämnas flygplatsdata, Facebook, Instagram, Väder, Valuta och börskurser, Hållplatstider, Bostäder till salu från Vitec mm

Faktureringsprogram 2016

För att få ett bättre flöde på avtalsfakturor utvecklades ett eget program för detta. Systemet auto-generar av avtalsfakturor skapade som pdf-filer som man kan skick direkt via mail till kund. Man kan ställa dessa på valda intervall per månad och dag. När dessa infinner sig skapas automatiskt dessa fakturor som man med en knapptryckning skickar via mail till samtliga kunder.

Facebook annonseringssystem 2020

Systemutveckling av ett automatiserat flöde av skapande av facebookannonser integretrat mot externt affärssystem. Annonsmaterial plockas ihop och markandsförs med ett klick.

Hemsida till dinmatkvarn.se

Vår matkvarn är unik med fjärrkontroll och tar cirka en timme att installera. En matkvarn som är miljövänlig och spar pengar.  Läs mer >

Uppgradering av servermiljön

En framtidssäkrad drift och en högre prestanda är att vänta sig  Läs mer >

KONTAKTA OSS >